Lash info

De mest stillede spørgsmål samt vores påsætningspolitik

After care og god hygiejne

Gode råd, for at sikre dine single vippe extensions holder længe og forbliver flotte.

  • Undgå vand på vipperne de første 24 timer. Og også damp i forbindelse med fx dampbad.
  • Undgå træning eller andre fysiske udfoldelser, hvor man sveder inden for de første 24 timer.
  • Undgå at bruge vat og vatpinde på vipperne.
  • Lad så vidt muligt vipperne og øjenomgivelser være, således der hverken pilles, rykkes, gnides og hives i vipperne. Det ødelægger både dine naturlige hår og extensions.
  • Brug aldrig vandfast mascara eller makeup fjerner med olie på vipperne, da olien vil påvirke bindingen af limen.
  • Brug ikke vippe bukker eller curler.
  • Vask gerne vipperne hver dag og især efter træning, da sved kan være med til at give en dårligere binding. Brug gerne LaShampoo, så vipperne får fjernet alle fedtstoffer, der kan påvirke bindingen af limen, det giver en bedre holdbarhed.
  • Opfyldning anbefales inden 3-4 uger, for at holde det fyldige look.
  • Undgå Solarium og hårfarvning de første 24 timer, samt at rede dem for ofte med en børste.

Praktiske informationer

Øjenmakeup

Vi anbefaler at du bruger så lidt øjenmakeup som muligt på de dage du kommer til en behandling hos os. Får du en behandling på 60 min eller længere tid hos os, så vasker vi dine vipper før behandlingen går i gang. Kommer du til 30 min opfyldning så skal du selv vaske dine vipper inden, eller tilvælge en Lash Wash til din behandling. Det booker du samtidig med din behandling.

Hvis du til dagligt bruger øjenmakeup (øjenskygge, eyeliner, foundation, pudder osv) så vær obs på at holde en ekstra god og hyppig hygiejne i dine Eyelash Extensions. Vi anbefaler vores Lash Shampoo, som du kan købe i vores klinikker – spørg din behandler næste gang du besøger os. Brug ALDRIG olieholdige make-up remover!

Gravid og lashes

Som gravid og ammende kan du som udgangspunkt sagtens få lavet Eyelash Extensions, men vi henviser altid til at du tager en snak med din egen læge, hvis du skulle være i tvivl.

Den lim vi benytter til din behandling kommer ikke i kontakt med huden, og derfor er der en minimal chance for at du optager noget via huden. Der findes heller INTET HORMONFORSTYRRENDE i de produkter og lime som vi benytter overhovedet, så du kan være helt tryk på den front.

Som gravid oplever du ændringer i din hormon balance og dette kan medføre ændringer i hvor hurtigt håret vokser, samt i hårets struktur og opbygning. Det betyder at du kan reagere anderledes på en behandling nu som gravid end før. Fx dårligere holdbarhed eller bedre holdbarhed.

En faktor der kan spille ind, er også hvis du skulle opleve en ekstra ordinær voldsom allergisk reaktion som gravid. Alle allergiske reaktioner generelt, kan være en voldsom omgang for både dig og baby i maven. Men vi henviser til at læse vores afsnit om allergi, for mere info ang den del i forbindelse med Eyelash Extensions.

Garanti

Hos STAR LASH yder vi en garanti på vippe extensions i op til 3 dage efter påsættelsen. Man kan indgive en reklamation indenfor de første 3 dage efter påsættese af Eyelash Extensions, af arbejde som er udført af STAR LASH Aps.

Hvis du oplever at vipperne falder hurtigt af eller ikke lever op til dine forventninger på anden vis, skal vi have det af vide indenfor de første 3 dage. Hvis man kommer til en opfyldning med eyelash extensions på fra et andet sted frafalder denne garanti.

Vær OBS på at det er helt NATURLIGT at tabe ca 2-4 af dine egne vipper om dagen, og der vil du opleve at dit eget hår sidder fast for enden af Extensions håret.

Allergi/kemi

Vi mennesker omgiver os på daglig basis med mange former for kemi. Når vi har med en kemisk forbindelse at gøre, så har vi samtidig også altid en risiko for at vores krop kan reagere med en allergisk reaktion. Det gælder alt fra vaksepulver, ansigtscremer, hårfarve til makeup m.m.

Alle lime designet til Eyelash Extensions er også opbygget ved en kemisk formel. Der ses heldigvis kun YDERST sjælendt en allergisk reaktion ved behandling med Eyelash Extensions lime, så du kan tage det ganske roligt.

Det der er ved limen som kan forsage allergi, er den damp som den uundgåeligt indeholder. Men da limen aldrig kommer direkte i kontakt med huden under en behandling, er chancerne for allergi meget minimale. Er du interesseret i at høre mere om chancen for allergi, så tag en snak med din behandler, næste gang du besøger Star Lash.

Specielt ved Volume Lashes

Når du får lavet Volume lashes regelmæssigt, anbefaler Star Lash at du vælger at få taget alle dine Extensions af og få sat et nyt sæt på ca hver 5-6 måned.

På den måde kan vi bedere garantere et flot og ensartet resultat løbende, samtidig med at dine hårsække vil blive stimuleret til at gro med fuld kraft.

Hvor ofte skal der laves opfyldning?

Single Lashes/Groove Lashes

Star Lash anbefaler du får en opfyldning af dine single/groove lashes enten:

Cirka hver 3 uge – 60 min
Indenfor 2 uger – 30 min

Volume Lashes/Hybrid Lashes

Star Lash anbefaler du får en opfyldning af dine volume lashes/hybrid lashes enten:

Cirka hver 3 uge – 60 min
Cirka hver 4-5 uge 90 min

Lash Lift

Star Lash anbefaler du får frisket dit Lash Lift op:

Cirka hver 4. uge

OBS. Der SKAL gå min 4 uger mellem hver Lash Lift behandling!