Om os

Gør din passion til din levevej

Disse ord kunne meget vel have været overskriften i den originale forretningsplan for STAR LASH.

Selvom at udsagnet er korrekt den dag i dag, er Marie-Louise og Karoline Bøtkjær landet her i deres fantastiske vippe-univers ved hvad de fleste ville kategorisere som et tilfælde.

Hele rejsen startede tilbage i 2008 hvor Marie-Louise Bøtkjær valgte at tage uddannelsen som kosmetiker.

Under denne uddannelse kommer hun ud som elev, hvor hun her blev introduceret for eyelash extensions for første gang.

Hun bliver utroligt optaget af denne lille niche og fanget af den nye teknik.

Hun kunne se så stort et potentiale i eyelash extensions og var så begejstret for denne metode, at hendes begejstring smittede af på hendes lillesøster Karoline Bøtkjær.

I 2008 gik Karoline Bøtkjær på handelsskolen Niels Brock og var på vej ned af en mere handelsorienteret sti. Langt fra alt der handler om Beauty og udførelsen af beautybehandlinger.

Men skæbnen ville det, at Marie-Louise en dag spurgte hendes Karoline, om hun ikke skulle tjene en ekstra lille skilling ved siden af hendes SU, ved at lære at lave disse smukke eyelash extensions.

Efter de første ret så mislykkede forsøg på diverse veninder, fik Karoline lige så stille og roligt styr på teknikken og fandt en enorm begejstring for dette håndværk.

I 2010 dannede de sammen virksomheden STAR LASH og begyndte meget kort tid efter, at dele ud af deres viden og kunnen til kursister på deres eyelash extensions uddannelse.

De søgte med lys og lygte efter de helt rigtige lash produkter, og støder her på det amerikanske mærke Minkys.

Minkys har siden dannet fundament i alle aspekter af de to søstres forretning. Alt fra udførelsen af behandlinger i deres egen klinik, til at det er dem de lære deres kursister op i på deres uddannelser og distribuere i hele Danmark.

Ydermere er der kommet andre spændende brands til siden hen så som My Lamination, refectocil, Vinog, Lami Lash og flere andre.

Alle disse er meget nøje udvalgte og tjener hver især deres formål, for at kunne tilbyde det bedst mulige til søstrenes kunder, kursister og andre vippenørder.

And the rest is history

– og det er det i og for sig også, men der har været mange spændende udfordringer, udviklinger og sågar også bump på vejen for de to søstre.

De er i dag et landsdækkende og anerkendt vippebrand med mere end 14 års erfaring.

De har fulgt denne fantastiske nichebranche i tykt og tyndt og ved alt, hvad der er at vide om eyelash extensions og hvad der dertil hører. Så hvis det er eksperter med mange års erfaring indenfor eyelash extensions du leder efter, så er du kommet til det helt rette sted!

Tjek her deres webshop ud hvor de nøje har udvalgt hvert et produkt til dig som også er vippenørd.